Рецепт Шурпа з кабана фото

Шурпа з кабана
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Шурпа з кабана - екзотичну страву! Всі звикли готувати шурпу з більш традиційного м'яса - баранини або яловичини. З кабанячого м'яса виходить чудовий, смачний суп!

Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з кабана. Вам знадобиться Реброва частина м'яса кабана, спершу його потрібно обсмажити, а потім згасити з цибулею і перцем. Бульйон з овочами вариться близько години. Готовий суп перед подачею повинен настоятися під кришкою. По бажанню, додаємо подрібнений часник. Хай щастить!

  • М'ясо кабана - 1, 5 кілограма (реброва частина)
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
шурпа з кабана - фото крок 1
Реберну частину кабана ретельно промийте і обробити.
шурпа з кабана - фото крок 2
Зріжте шматки жиру, розтопіть їх. Обсмажте на жиру реберця.
шурпа з кабана - фото крок 3
До підсмаженим ребрах додаємо подрібнену цибулю і болгарський перець. tusim 10 хвилин.
шурпа з кабана - фото крок 4
Доливаємо зверху води (щоб трохи покрилося м'ясо). Додаємо порізаний помідор, моркву і картоплю кубиками. Потім - лавровий лист, сіль і перець за смаком. Варимо, помішуючи і знімаючи піну. Весь процес займе приблизно 1 час.
шурпа з кабана - фото крок 5
Перед подачею на стіл посипте шурпу подрібненим кропом. Смачного!

Схожі рецепти