Шурпа з кабана
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа з кабана - екзотичну страву! Всі звикли готувати шурпу з більш традиційного м'яса - баранини або яловичини. З кабанячого м'яса виходить чудовий, смачний суп!
Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з кабана. Вам знадобиться Реброва частина м'яса кабана, спершу його потрібно обсмажити, а потім згасити з цибулею і перцем. Бульйон з овочами вариться близько години. Готовий суп перед подачею повинен настоятися під кришкою. По бажанню, додаємо подрібнений часник. Хай щастить!
- М'ясо кабана - 1, 5 кілограма (реброва частина)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Реберну частину кабана ретельно промийте і обробити.
Зріжте шматки жиру, розтопіть їх. Обсмажте на жиру реберця.
До підсмаженим ребрах додаємо подрібнену цибулю і болгарський перець. tusim 10 хвилин.
Доливаємо зверху води (щоб трохи покрилося м'ясо). Додаємо порізаний помідор, моркву і картоплю кубиками. Потім - лавровий лист, сіль і перець за смаком. Варимо, помішуючи і знімаючи піну. Весь процес займе приблизно 1 час.
Перед подачею на стіл посипте шурпу подрібненим кропом. Смачного!