Рецепт Штрудель з фаршем фото

Штрудель з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Струдель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні ми приготуємо далеко не солодкий десерт, а дуже ситне і смачне блюдо - штрудель з м'ясом по-німецьки!

Опис приготування:

Штрудель з фаршем можна подати в якості основного гарячого блюда на свято. Повірте, ваші гості точно такого не пробували і будуть в повному захваті!

  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
штрудель з фаршем - фото крок 1
У невелику ємність наллємо кефір. Додамо яйце і гарненько перемішати. Додамо розпушувач, трошки солі (буквально щіпку), борошно. Замісити тісто. У підсумку тісто має вийти не занадто крутим. Накриємо рушником і поставимо в тепле місце приблизно на годину.
штрудель з фаршем - фото крок 2
Фарш поперчити, посолимо за своїм смаком, ретельно перемішати. Розкачати тісто в пласт товщиною приблизно близько трьох-чотирьох міліметрів. Викладемо на тісто фарш, акуратно розрівняти. Звернемо тісто з фаршем у вигляді рулету.
штрудель з фаршем - фото крок 3
Разрежем рулет на невеликі шматочки (шириною приблизно близько двох-трьох сантиметрів), залишимо їх хвилин на п'ятнадцять.
штрудель з фаршем - фото крок 4
Тим часом почистимо цибулю, вимиємо його і наріжемо шматочками невеликих розмірів.
штрудель з фаршем - фото крок 5
Ретельно вимиємо картопля, ми його очистимо, знову сполосніть в холодній воді і наріжемо шматочками середнього розміру довільної форми.
штрудель з фаршем - фото крок 6
Візьмемо широку і глибоку каструльку, наллємо в неї невелику кількість рослинної олії, поставимо на вогонь. Коли масло розігріється - закинемо нарізану цибулю і обсмажити його до утворення золотистого відтінку. Додамо нарізану картоплю. Наллємо таку кількість води, щоб вона покрила картоплю на третину. Поперчити, посолимо за своїм смаком і доведемо до кипіння.
штрудель з фаршем - фото крок 7
Викладемо поверх картоплі штрудели (не дуже щільно, так як вони збільшаться в розмірі), накриємо каструльку кришкою і готуємо на невеликому вогні близько сорока п'яти хвилин.
штрудель з фаршем - фото крок 8
При бажанні готову страву можна посипати подрібненою зеленню.

Схожі рецепти