Шоколадний омлет
(покроковий рецепт з фото)
Це звичне для багатьох блюдо до сніданку спершу здивує вас, а потім кожен захоче спробувати його. Чули що-небудь про те, як приготувати шоколадний омлет? Якщо ще немає, тоді приступаємо.
Такий омлет можна зробити не тільки на сніданок. Діти будуть від нього в повному захваті, адже вони люблять все незвичайне. Багато хто не повірять своїм очам, адже омлет виглядає як тонкий бісквітний корж або великий шоколадний оладок. Подавайте його зі збитими вершками, з морозивом або фруктами, горіхами.
- Шоколад - 150 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Яйця - 8 штук
- Вершкове масло - 25 грам
- Вода - 1 Склянка
1. Мартенс відділи Желтков. Останні відкладіть, а білки збийте до утворення стійких піків.
2. У миску налийте воду, підігрійте її викладіть в неї шоколад, розтопіть його.
3. Розмішайте курячі жовтки, додайте до них збиті білки і 2 столові ложки вершків, а також влийте остиглий розтоплений шоколад, гарненько змішайте.
4. У сковороді розтопіть вершкове масло, розділіть масу на 2 частини і вилийте половину на розігріту поверхню.
5. Обсмажуйте омлет з двох сторін до готовності і перекладіть в тарілку, обсмажте другий омлет.
6. Збийте вершки і начините ними омлет, поверніть його навпіл, прикрасьте вершками і подавайте.