Шоколадний мус на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться швидко зробити смачний десерт без зайвого клопоту, можу запропонувати цей класний рецепт. Ніжний, тане в роті, ароматний і дуже насичений мус, від якого неможливо відірватися.
Хочу навчити вас, як приготувати шоколадний мус на швидку руку. Основою пропоную взяти какао, вийде дуже насичений смак і аромат. Такий десерт - чудова альтернатива випічці. Він обов'язково сподобається і діткам, і дорослим. Подавати до столу мус можна зі збитими вершками, горішками або фруктами, наприклад. Спробуйте, це приголомшливо!
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Вода - 3 чайних ложки
- Цукор - 1/2 склянки
- Какао - 1/4 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Для початку потрібно замочити желатин. Розчиніть його в ложці холодної води, а потім додайте гарячу воду. Перемішайте до розчинення.
2. У глибокій мисці з'єднайте цукор і какао. Додайте ванільний екстракт для аромату.
3. Влийте вершки і почніть збивати, поки маса не стане повітряної.
4. В процесі додайте желатин.
5. Усе, мус готовий. Залишилося тільки розкласти його по порційних формочках.
6. І відправити ненадовго в холодильник. Смачного!