Рецепт Шніцель по-чеськи фото

Шніцель по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Птах , Курка , Яйця , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Шніцель по-чеськи стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, особливо добре поєднується він з картопляним пюре і свіжим салатом. Хрустка золотава скоринка і ніжний аромат підкорять ваше серце!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування шніцеля по-чеськи. Вам знадобиться такий набір інгредієнтів: куряче філе, картопля, яйце, вода, мука, сіль, перець і рослинне масло. Готові шніцелі подаються до столу з гарніром, наприклад, картопляним пюре. Хай щастить!

  • Куряче філе - 3 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1/2 склянки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шніцель по-чеськи - фото крок 1
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл.
шніцель по-чеськи - фото крок 2
Картоплю натираємо на середній тертці, додаємо яйце і вливаємо воду (можна молоко). Також кладемо сіль, перець і борошно. Ретельно перемішуємо.
шніцель по-чеськи - фото крок 3
Кладемо куряче м'ясо в кляр.
шніцель по-чеськи - фото крок 4
Підігріваємо в сковороді рослинне масло і викладаємо шніцелі. Обсмажуємо по 4-5 хвилин з кожного боку. Готуємо до хрусткої ароматної скоринки.
шніцель по-чеськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти