Шніцель по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель по-чеськи стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, особливо добре поєднується він з картопляним пюре і свіжим салатом. Хрустка золотава скоринка і ніжний аромат підкорять ваше серце!
Перед вами - простий рецепт приготування шніцеля по-чеськи. Вам знадобиться такий набір інгредієнтів: куряче філе, картопля, яйце, вода, мука, сіль, перець і рослинне масло. Готові шніцелі подаються до столу з гарніром, наприклад, картопляним пюре. Хай щастить!
- Куряче філе - 3 штуки
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вода - 1/2 склянки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл.
Картоплю натираємо на середній тертці, додаємо яйце і вливаємо воду (можна молоко). Також кладемо сіль, перець і борошно. Ретельно перемішуємо.
Кладемо куряче м'ясо в кляр.
Підігріваємо в сковороді рослинне масло і викладаємо шніцелі. Обсмажуємо по 4-5 хвилин з кожного боку. Готуємо до хрусткої ароматної скоринки.
Смачного!