Шинка з курки в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Дивно простий рецепт шинки з курки в рукаві пропоную взяти на замітку. Натуральний домашній делікатес, який прекрасно підійде для сніданків і перекусів.
Дуже проста в приготуванні, натуральна і дуже апетитна шинка з курки в рукаві в домашніх умовах - відмінна альтернатива покупним делікатесів. Її можна використовувати не тільки як закуску, але і подавати до столу з гарніром або овочами, наприклад.
- Куряча грудка - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком

1. В даному випадку на фото показаний рецепт приготування шинки з курки в рукаві з однієї грудки, але при бажанні кількість порцій можна збільшити. Для початок філе потрібно як слід вимити, обсушити і зробити виделкою або зубочисткою невеликі проколи.

2. Сіль, цукор і перець з'єднати і натерти отриманою сумішшю м'ясо з усіх боків.

3. Надіслати грудку в щільно закривається пакет або контейнер і залишити в холодильнику на 48 годин. Періодично пакет потрібно перевертати.

4. Після промити грудку під проточною водою і добре обсушити.

5. Згорнути грудку і закріпити шпажкою або паличкою для шашлику, наприклад.

6. Потім потрібно щільно обмотати грудку. Шинка з курки в рукаві в домашніх умовах в такому випадку буде добре тримати форму.

7. Загорнути в руках і щільно зав'язати кінці.

8. Для надійності краще загорнути ще в фольгу. Паралельно довести в каструлі до кипіння воду.

9. Надіслати грудку в киплячу воду і відразу прибрати каструлю з вогню. Під кришкою залишити шинку на 7-8 годин.

10. Ось такий нескладний варіант, як зробити шинку з курки в рукаві. Після фольгу зняти і відправити грудку в холодильник на ніч, щоб вона настоялась. Після можна нарізати тонкими шматочками і подавати до столу.