Рецепт Шаурма в духовці фото

Шаурма в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Шаурма в духовці може бути приготовлена ​​з будь-якою начинкою. Одним з компонентів може бути курка або м'ясо. Мені подобається рецепт з гострою корейською морквою, а соус можна приготувати самому.

Опис приготування:

Шаурму в духовці підігрівати 20 хвилин до утворення легкої золотистої скоринки. Приготована вдома шаурма абсолютно безпечна і корисна, так як в ній є багато овочів. Не дуже хороша репутація шаурма має через ларьків, в яких вона зазвичай продається. Антисанітарія і соуси невідомого змісту можуть завдати шкоди здоров'ю. Наша ж шаурма, приготована на рідній кухні, може нас тільки порадувати! Успіхів і приємного апетиту!


  • Куряче філе - 300 грам
  • Корейська морква - 350 грам
  • Огірок - 3 штуки
  • Капуста - 250 грам
  • Помідор солоний - 4 штуки
  • Крем - 50 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Кетчуп - 50 мілілітрів
шаурма в духовці - фото крок 1
Куряче філе нарізати на шматочки і обсмажити до готовності.
шаурма в духовці - фото крок 2
У миску скласти очищені помідори, майонез і сметану.
шаурма в духовці - фото крок 3
Соус ретельно перемішати або подрібнити блендером.
шаурма в духовці - фото крок 4
Огірки натерти на крупній тертці.
шаурма в духовці - фото крок 5
Нашаткувати капусту.
шаурма в духовці - фото крок 6
Лаваш розділити на порції.
шаурма в духовці - фото крок 7
На лаваш викладіть капусту, морква, огірки і курку.
шаурма в духовці - фото крок 8
Полийте овочі з куркою соусом і кетчупом.
шаурма в духовці - фото крок 9
Сверре shaurmu.
шаурма в духовці - фото крок 10
Надішліть готову шаурму на 20 хвилин в гарячу духовку або підігрійте в мікрохвильовці.

Схожі рецепти