Шаурма в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.
Шаурма в духовці може бути приготовлена з будь-якою начинкою. Одним з компонентів може бути курка або м'ясо. Мені подобається рецепт з гострою корейською морквою, а соус можна приготувати самому.
Опис приготування:
Шаурму в духовці підігрівати 20 хвилин до утворення легкої золотистої скоринки. Приготована вдома шаурма абсолютно безпечна і корисна, так як в ній є багато овочів. Не дуже хороша репутація шаурма має через ларьків, в яких вона зазвичай продається. Антисанітарія і соуси невідомого змісту можуть завдати шкоди здоров'ю. Наша ж шаурма, приготована на рідній кухні, може нас тільки порадувати! Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 300 грам
- Корейська морква - 350 грам
- Огірок - 3 штуки
- Капуста - 250 грам
- Помідор солоний - 4 штуки
- Крем - 50 грам
- Майонез - 50 грам
- Кетчуп - 50 мілілітрів
Куряче філе нарізати на шматочки і обсмажити до готовності.
У миску скласти очищені помідори, майонез і сметану.
Соус ретельно перемішати або подрібнити блендером.
Огірки натерти на крупній тертці.
Нашаткувати капусту.
Лаваш розділити на порції.
На лаваш викладіть капусту, морква, огірки і курку.
Полийте овочі з куркою соусом і кетчупом.
Сверре shaurmu.
Надішліть готову шаурму на 20 хвилин в гарячу духовку або підігрійте в мікрохвильовці.