Шашлик з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна телятина як не можна краще підходить для приготування шашлику на природі, на мій погляд, таке м'ясо може стати чудовою альтернативою вже давно набридлої всім свинині або курятині.
Я ніколи не купую готовий шашлик в магазині і всім не раджу це робити, куди краще, смачніше і корисніше приготувати його самостійно, тим більше що це дуже легко. Можна зробити традиційний варіант, наприклад, зі свинини, але якщо ви хочете приготувати щось дійсно смачне, я пропоную вам цей простий рецепт шашлику з телятини. Сам принцип його маринування цілком звичайний, але ось саме м'ясо виходить набагато ніжніше і м'якше, як мені здається, плюс смак у нього досить цікавий. Тому коли наступного разу ви зберетеся влаштувати вилазку на природу, згадайте про цей рецепт приготування шашлику з телятини, впевнена, з таким смачним м'яском ваш відпочинок пройде чудово.
- Телятина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Зелена цибуля подрібнений - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Спціі - За смаком (перець чорний грубого помелу, хміль-сунелі, приправа для шашлику, лавровий лист)
- Сіль - За смаком