Рецепт Шашлик з оленини фото

Шашлик з оленини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Оленина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо у вас є можливість приготувати шашлик з оленини, то не пропустіть її. Це м'ясо дуже смачне, корисне і поживне. Вам обов'язково сподобається, так що візьміть цей рецепт на замітку.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати шашлик з оленини, то прочитайте цей рецепт. Це відмінна альтернатива звичного для всіх нас шашлику з курки, свинини, баранини, яловичини. Незвично і дуже смачно!

  • Оленина - 800 грам (м'якоть)
  • Брусниця - 150 грам
  • Соєвий соус - 75 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • М'ята - 2 чайних ложки (сушена)
  • Суміш перців - 1/2 чайних ложки
шашлик з оленини - фото крок 1
Оленіна - це досить жорстке м'ясо, як і у всіх інших диких тварин. Для шашлику найкраще використовувати м'якоть. Її слід зачистити від плівок і жилок, вимити і нарізати на невеликі квадратні або довгасті шматки.
шашлик з оленини - фото крок 2
Найголовніше в шашлику з оленини - це маринад. Він допоможе розм'якшити м'ясо і видалити характерний запах. Для маринаду в мисці потовчіть брусницю, влийте соєвий соус, оливкова олія і спеції. Все добре перемішайте.
шашлик з оленини - фото крок 3
Перекладіть оленину в пакет без дірок. Він повинен бути досить міцним, щоб не порватися і не протекти. Перекладіть в пакет м'ясо, залийте маринадом і гарненько все перемішайте. Пакет Zavyazhite, залиште його в холодильнику на ніч або хоча б на кілька годин.
шашлик з оленини - фото крок 4
Замариноване м'ясо нанизуйте на шампура, а потім підсмажуйте з усіх боків до повної готовності на вугіллі.

Схожі рецепти