Рецепт Шашлик з курячої гомілки фото

Шашлик з курячої гомілки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі гомілки
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сезон пікніків на природі вже давно відкритий, тому пора запасатися хорошими рецептиками для шашлику. А всім любителя курки і страв з неї, я пропоную приготувати відмінний шашлик з курячої гомілки.


Опис приготування:

Шашлики люблять усі без винятку, але у кожного є свої переваги у виборі м'яса і способі його приготування, тому я хочу поділитися з вами своїм улюбленим простим рецептом шашлику з курячої гомілки. Справа в тому, що звичайне м'ясо (я маю на увазі яловичину і свинину), на мій погляд, виходить дуже жорстке, та й в шлунку після такого шашлику відчувається тяжкість. А ось курочка це інша справа, яку її частина не приготуй, вийде соковито і неймовірно смачно. Тому коли ми збираємося на природу, то я завжди мариную шашлик з курячої гомілки в домашніх уязика, а вже потім ми всією сім'єю насолоджуємося смачним і ніжним м'яском.

  • Гомілка куряча - 2 кілограма
  • Luk salotų - 200 грам
  • Соус соєвий - 30-50 мілілітрів
  • Вода мінеральна з газом - 1, 5 L
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
шашлик з курячої гомілки - фото крок 1
Для початку промиваємо курячі гомілки і видаляємо з них пір'я, якщо є.
шашлик з курячої гомілки - фото крок 2
Викладаємо курку в каструлю, додаємо нарізану цибулю і перемішуємо все. Потім заливаємо мінеральну воду, соєвий соус, солимо і перчимо все за смаком, залишаємо маринуватися на 1-2 годину.
шашлик з курячої гомілки - фото крок 3
Поки м'ясо маринується ми потихеньку розводимо вогонь в мангалі. Коли вугілля будуть готові, викладаємо гомілки на решітку.
шашлик з курячої гомілки - фото крок 4
Потім просто обсмажуємо шашлик з усіх боків до рум'яної скоринки.
шашлик з курячої гомілки - фото крок 5
Ну а для тих, хто любить їсти шашлик на шампурах, я пропоную розрубати кожну гомілку на дві частини і смажити її, як звичайний шашлик. У будь-якому випадку вийде неймовірно смачно. Смачного!

Схожі рецепти