Рецепт Шашлик на квасі фото

Шашлик на квасі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо в літню пору ви віддаєте перевагу рятуватися від спраги квасом, обов'язково спробуйте використовувати його в маринаді для м'яса. Свинина виходить м'якою, з легкою ноткою аромату і смаку квасу.

Опис приготування:

Шашлик на квасі досить марнувати 4 годину, хоча найкраще залишити м'ясо в маринаді на ніч. Лук можна нарізати кільцями, щоб смажити потім на мангалі разом з м'ясом. Це простий і смачний варіант шашлику, який варто спробувати.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Квас - 1-1.5 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик на квасі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шашлик на квасі - фото крок 2
Очистіть цибулину, наріжте півкільцями і викладіть в контейнер або глибоку миску.
шашлик на квасі - фото крок 3
Свинину промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
шашлик на квасі - фото крок 4
Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо любите, можна додати спеції для шашлику.
шашлик на квасі - фото крок 5
Влийте квас.
шашлик на квасі - фото крок 6
Як випливає все перемішайте і приберіть в холодильник.
шашлик на квасі - фото крок 7
Приготуйте мангал.
шашлик на квасі - фото крок 8
М'ясо на шампурах відправте на вугілля.
шашлик на квасі - фото крок 9
І смажте до готовності.
шашлик на квасі - фото крок 10
Шашлик на квасі готовий. Смачного!

Схожі рецепти