Шашлик на квасі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо в літню пору ви віддаєте перевагу рятуватися від спраги квасом, обов'язково спробуйте використовувати його в маринаді для м'яса. Свинина виходить м'якою, з легкою ноткою аромату і смаку квасу.
Шашлик на квасі досить марнувати 4 годину, хоча найкраще залишити м'ясо в маринаді на ніч. Лук можна нарізати кільцями, щоб смажити потім на мангалі разом з м'ясом. Це простий і смачний варіант шашлику, який варто спробувати.
- Свинина - 1 кілограм
- Квас - 1-1.5 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Очистіть цибулину, наріжте півкільцями і викладіть в контейнер або глибоку миску.

Свинину промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.

Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо любите, можна додати спеції для шашлику.

Влийте квас.

Як випливає все перемішайте і приберіть в холодильник.

Приготуйте мангал.

М'ясо на шампурах відправте на вугілля.

І смажте до готовності.

Шашлик на квасі готовий. Смачного!