Рецепт Шарлотка «ніжна» фото

Шарлотка «ніжна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Бісквітне тісто
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Шарлотка

Є безліч варіантів приготування шарлотки. Розповім, як приготувати шарлотку "ніжна" . Пиріг повністю виправдовує свою назву. Випічка буквально тане в роті, а готується дуже просто!

Чудовий варіант випічки на кожен день, коли є під рукою яблука. Втім, яблука завжди можете замінити на грушу або будь-які інші фрукти за смаком. Основа виходить дійсно ніжна і дуже смачна, поєднується з будь-якими начинками. Беріть на замітку!

  • Борошно - 200 грам
  • Молоко - 120 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 120 грам(+ трохи на посипання)
  • Яблуко - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Обкладинка - За смаком
шарлотка
Підготуйте всі інгредієнти.
шарлотка
М'яке вершкове масло збийте з цукром.
шарлотка
Додайте яйце.
шарлотка
Перемішайте і влийте молоко.
шарлотка
Додайте борошно і розпушувач.
шарлотка
Перемішайте все до однорідного стану.
шарлотка
Яблука помийте, видаліть серцевину і наріжте часточками.
шарлотка
Форму для випічки змастіть маслом і обсипте борошном або манкою. Рівномірно розподіліть тісто. Зверху розкладіть часточки яблук, злегка вдавлюючи їх в тісто. Посипте яблука цукром і корицею. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.
шарлотка
Шарлотка "ніжна" готова.
шарлотка
Смачного!

Схожі рецепти