Сендвіч з баклажана
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч без хліба, корисний і смачний! думаєте, що це неможливо? Скористайтеся цим рецептом і приготуйте відмінний, вельми апетитний сендвіч з корисних продуктів. Готуємо швидко, легко, смачно!
Хто сказав, що сендвіч без хліба приготувати неможливо? Якщо ви на дієті і стежте за вагою, цей рецепт саме для вас. Я розповім і покажу, як приготувати сендвіч з баклажана, який виходить дуже смачним і корисним. Процес простий, замість хліба ми будемо використовувати баклажан, а начинку зробимо з будь-яких улюблених інгредієнтів. У моїй родині баклажани дуже любить чоловік, і цей сендвіч готувався саме йому
- Баклажан - 1/2 штуки
- Помідор - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Листя салату - 1-2 штук
- Сир - 1-2 скибочок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Розрізаємо невеликий баклажан уздовж на дві половинки, а потім одну половинку разрежем уздовж ще навпіл.
Змащуємо скибочки баклажана оливковою олією, посипаємо сіллю і перцем.
І обсмажуємо на сухій сковороді на невеликому вогні з обох сторін. Можна запекти в духовці.
Ось які рум'яні і м'які скибочки вийшли. І найголовніше - вони не смажилися у великій кількості жиру.
Начинку для сендвіча можна вибрати будь-яку. У мене це помідор, часник, салат і сир. Дрібно нарізаємо часник, відріжемо кілька кружалець помідора, помиємо і обсушити листя салату.
І приступаємо до складання сендвіча. На скибочку баклажана викладемо частину листя салату, потім - помідор, посипаємо його подрібненим часником.
Викладаємо шматочок сиру і накриваємо другим скибочкою баклажана з листям салату.
Ось наш сендвіч і готовий.
А якщо вже зовсім не можете обійтися без хліба, сендвіч можна обернути в лаваш або в прісний млинець.