Сендвіч в багеті
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч в багеті - дуже просте і швидке блюдо. Просто приготувати сендвіч з мінімального набору продуктів, я уже не говорю про то, що можна нескінченно довго експериментувати з поєднаннями.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування сендвіча в багеті. Розріжте багет навпіл і обсушити в духовці до рум'яної скоринки. Курку обсмажити зі спеціями на сковороді. Там же обсмажте перець. Помідори наріжте кружальцями, а листя салату промийте та висушіть. З сметани, лимонного соку і гірчиці приготуйте соус. Змастіть цим соусом багет, покладіть помідори і листя салату, потім курку і перець. Накрийте другою половинкою багета і насолоджуйтеся смачним сендвічем!
- Багет - 1 штука
- Куряче філе - 100 грам
- Салат - 4 штуки (листя)
- Помідор - 60 грам
- Перець болгарський - 70 грам
- Крем - 30 грам
- Гірчичний - 5 грам
- Лимонний сік - 5 грам
- Масло рослинне - 10 грам
Куряче філе нарізаємо шматочками, солимо і перчимо. Обсмажуємо на сковороді, на рослинному маслі.
Перець нарізаємо смужками і злегка обсмажуємо на тій же сковороді, що і курку.
Помідори ріжемо кружальцями.
Листя салату промийте.
Багет розрізаємо на дві половини і поміщаємо в духовку, щоб підсушити до рум'яної скоринки.
Сметану змішуємо з гірчиці і лимонним соком. Змащуємо цим соусом внутрішню сторону багета і викладаємо помідори і листя салату. Зверху кладемо курку і перець. Накриваємо другою половинкою багета. Сендвіч готовий, смачного!