Оселедець під шубою в багеті
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати оселедець під шубою, знає кожен, а от, як приготувати оселедець під шубою в багеті, знають далеко не всі! Виглядає це блюдо дуже незвично, від чого привертає загальну увагу гостей!
Приготуємо оселедець під шубою в багеті в домашніх умовах. Блюдо дуже незвичайне, і, якщо ви розраховуєте здивувати гостей, - це саме те, що потрібно. Рекомендую перед подачею на стіл помістити багет з салатом всередині в холодильник мінімум на 3-4 годину, а ще краще - на всю ніч. Хай щастить!
- Багет - 1 штука
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Сирок Плавлений - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Буряк - 1 штука (відварна)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - За смаком
- Оселедець - 1 штука (філе)
- Корнішони - 5-6 штук
Розріжте багет уздовж, але не до самого кінця. Вийміть майже всю м'якоть.
Відварну буряк очищаємо і трьом на дрібній тертці, потім змішуємо з майонезом. Викладаємо буряковий шар в багет, гарненько розподіляємо всередині. Зверху кладемо тертий плавлений сир, змішаний з тертими яйцями, подрібненою цибулею і майонезом.
Уздовж лінії розрізу багета викладаємо шматочки філе оселедця і корнішони. Їх ви можете нарізати, як вам зручно, але можете залишити і цілими.
Тепер стисніть багет, щоб краю з'єдналися і замотайте його в харчову плівку. Помістіть його в холодильник на 3-5 годин для просочення.
Перед подачею на стіл нарізаємо багет порційними шматочками. Смачного!