Щи з куркою по-селянськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Щи майже завжди варяться на основі капусти, але тим не менше є різні варіанти цієї страви. Тому я часто підлаштовують це блюдо під ті продукти, які є на кухні. Так вийшло з цим рецептом.
Ця одна з найбільш недорогих варіацій цього супу, і вона може стати частою гостею на столі. Та й зробити її досить просто. Так що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати борщ з куркою по-селянськи. Ситне блюдо менш жирне, ніж на м'ясі, тому його можна їсти в розвантажувальні дні.
- Білокачанна капуста - 400 грам
 - Картопля - 350 грам
 - Куряче філе - 300 грам
 - Морква - 100 грам
 - Рослинна олія - 10 мілілітрів
 - Вода - 3 L
 - Сіль - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Воду поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім додайте в неї великі шматки промитої курки.

В цей час промийте, почистіть і наріжте середніми кубиками картоплю.

Капусту наріжте дрібною соломкою. Потім в кипляче воду додайте картоплю. Через 10 хвилин завантажте капусту.

А поки займіться морквою. Дрібно натріть її і обсмажте в олії протягом 10 хвилин, помішуючи. Потім перекладіть в суп.

Далі додайте сіль. Варіть щі ще 10 хвилин. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!