Рецепт Щи з капустою фото

Щи з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Щи

Апетитні і легкі вегетаріанські щі з капустою, доповнені в даному варіанті в'яленими помідорами, - неймовірно ароматні і дуже смачні. Обов'язково рекомендую вам спробувати повторити рецепт.

1. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою (в даному варіанті цей рецепт без м'яса, але при бажанні ви можете зробити і м'ясний бульйон) і доведіть до кипіння.

2. Очистіть тим часом картопля і наріжте невеликими брусочками.

3. Капусту нашаткуйте і після закипання води викладіть в каструлю разом з картоплею. Посоліть трохи і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі.

4. Паралельно очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості. Також доповнити рецепт приготування щі з капустою можна солодким перцем.

5. Моркву очистіть і натріть НЕ тертці. Викладіть на сковороду і смажте ще близько 5 хвилин.

6. У каструлю викладіть в'ялені помідори, а потім зажарку.

7. На середньому вогні продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.

8. За смаком посоліть додатково, додайте спеції, лавровий лист.

9. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Викладіть в ступку і додайте дрібку солі.

10. Очистіть часник і додайте до зелені. Все як слід розітріть і викладіть в каструлю, попередньо знявши її з вогню.

11. Акуратно перемішайте і залиште під кришкою настоятися близько півгодини.

Ось і весь секрет, як зробити щі з капустою. Смачного!

  • Капуста - 500 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • В'ялені помідори - 4-6 штук
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник - 1 За смаком
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою (в даному варіанті цей рецепт без м'яса, але при бажанні ви можете зробити і м'ясний бульйон) і доведіть до кипіння.

2. Очистіть тим часом картопля і наріжте невеликими брусочками.

3. Капусту нашаткуйте і після закипання води викладіть в каструлю разом з картоплею. Посоліть трохи і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі.

4. Паралельно очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості. Також доповнити рецепт приготування щі з капустою можна солодким перцем.

5. Моркву очистіть і натріть НЕ тертці. Викладіть на сковороду і смажте ще близько 5 хвилин.

6. У каструлю викладіть в'ялені помідори, а потім зажарку.

7. На середньому вогні продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.

8. За смаком посоліть додатково, додайте спеції, лавровий лист.

9. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Викладіть в ступку і додайте дрібку солі.

10. Очистіть часник і додайте до зелені. Все як слід розітріть і викладіть в каструлю, попередньо знявши її з вогню.

11. Акуратно перемішайте і залиште під кришкою настоятися близько півгодини.

Ось і весь секрет, як зробити щі з капустою. Смачного!

Схожі рецепти