Щи з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні і легкі вегетаріанські щі з капустою, доповнені в даному варіанті в'яленими помідорами, - неймовірно ароматні і дуже смачні. Обов'язково рекомендую вам спробувати повторити рецепт.
1. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою (в даному варіанті цей рецепт без м'яса, але при бажанні ви можете зробити і м'ясний бульйон) і доведіть до кипіння.
2. Очистіть тим часом картопля і наріжте невеликими брусочками.
3. Капусту нашаткуйте і після закипання води викладіть в каструлю разом з картоплею. Посоліть трохи і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі.
4. Паралельно очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості. Також доповнити рецепт приготування щі з капустою можна солодким перцем.
5. Моркву очистіть і натріть НЕ тертці. Викладіть на сковороду і смажте ще близько 5 хвилин.
6. У каструлю викладіть в'ялені помідори, а потім зажарку.
7. На середньому вогні продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.
8. За смаком посоліть додатково, додайте спеції, лавровий лист.
9. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Викладіть в ступку і додайте дрібку солі.
10. Очистіть часник і додайте до зелені. Все як слід розітріть і викладіть в каструлю, попередньо знявши її з вогню.
11. Акуратно перемішайте і залиште під кришкою настоятися близько півгодини.
Ось і весь секрет, як зробити щі з капустою. Смачного!
- Капуста - 500 грам
- Картопля - 300 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- В'ялені помідори - 4-6 штук
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 1 За смаком
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
2. Очистіть тим часом картопля і наріжте невеликими брусочками.
3. Капусту нашаткуйте і після закипання води викладіть в каструлю разом з картоплею. Посоліть трохи і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі.
4. Паралельно очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості. Також доповнити рецепт приготування щі з капустою можна солодким перцем.
5. Моркву очистіть і натріть НЕ тертці. Викладіть на сковороду і смажте ще близько 5 хвилин.
6. У каструлю викладіть в'ялені помідори, а потім зажарку.
7. На середньому вогні продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.
8. За смаком посоліть додатково, додайте спеції, лавровий лист.
9. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Викладіть в ступку і додайте дрібку солі.
10. Очистіть часник і додайте до зелені. Все як слід розітріть і викладіть в каструлю, попередньо знявши її з вогню.
11. Акуратно перемішайте і залиште під кришкою настоятися близько півгодини.
Ось і весь секрет, як зробити щі з капустою. Смачного!