Щи із щавлю зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Супи з зеленню - це завжди смачно і апетитно. Хочу поділитися з вами класним варіантом, як приготувати борщ зі щавлю зі свининою. Буде наваристий, чудовий супчик на обід для всієї родини.
Кислі щі з капустою цілком можна урізноманітнити, використовуючи в якості основного інгредієнта щавель. Він надає приголомшливу пікантну нотку супу. Перед вами прискорений варіант, який чудово підійде для зайнятих господинь. Подавати до столу такі щі можна зі сметаною або скибочкою відвареного яйця. Спробувати варто однозначно!
- Нежирна свинина - 350 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Щавель - 1 пучок(+ зелень за смаком)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Яйце відварне - 2 штуки (по бажанню)
1. Якщо у вас немає часу довго варити бульйон, то візьміть на замітку цю ідею! свинину вимийте, обсушити і наріжте маленькими шматочками. Викладіть в каструлю з водою і поставте на вогонь.
2. Після закипання акуратно знімайте утворилася пінку. Варіть на середньому вогні м'ясо близько 10-15 хвилин.
3. Після акуратно дістаньте його шумівкою.
4. Поки вариться м'ясо, очистіть картопля і наріжте його кубиками. Викладіть в бульйон, коли дістанете м'ясо. Підсолити за смаком і варіть на середньому вогні.
5. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте до прозорості нарізану цибулю. Додайте моркву, м'ясо і подрібнені помідори без шкірки (можна використовувати пасту або томатний соус). Томіть на середньому вогні хвилин 10-15.
6. Викладіть м'ясо з овочами в каструлю, продовжуйте варити. Щавель вимийте, добре обсушити і подрібніть. Також можна додати в суп петрушку, кріп та іншу зелень за смаком.
7. Викладіть зелень в суп, доведіть до кипіння. За смаком додайте перець і (за потреби) ще солі. Через пару хвилин зніміть з вогню і залиште під кришкою хвилин на 20 настоятися.
Перед подачею додайте в тарілку скибочку яйця.
Смачного!
Перед подачею додайте в тарілку скибочку яйця.
Смачного!