Сазан в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати сазана смачно і без зайвого жиру за допомогою мультиварки - це дуже легко. Риба вийде соковитою, з насиченим смаком. І біля плити весь час стояти не доведеться. Одні переваги. Пробуємо!
У наш час мультиварка стала незамінним помічником на кухні. З її допомогою можна готувати різні смачні страви. Мені подобається готувати в мультиварці сазана. При такому способі готування використовується дуже мало масла, а риба виходить ніжною і соковитою. Рецепт приготування сазана в мультиварці "редмонд" зовсім нескладний, вам треба буде тільки правильно підготувати рибку, ну, і один раз перевернути її. Розповідаю, як приготувати сазана в мультиварці "редмонд" .
1. В першу чергу рибу необхідно почистити. Потім промиваємо її і нарізаємо на шматки. Можна працювати на файл, а можна нарізати на стейки.
2. Підготовлені шматки риби солимо і посипаємо спеціями для риби. Якщо спецій не виявилося - не біда, можна посипати будь-якими вашими улюбленими травами.
3. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо в неї шматки сазана. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "випічка" і встановлюємо час 40 хвилин.
4. Хвилин через 20-25 відкриваємо кришку і перевертаємо рибу, заливаємо її вершками. Закриваємо кришку і чекаємо сигналу про закінчення процесу готування.
От і все, накривайте на стіл. До такої рибку підійде будь-який гарнір. Смачного!
- Короп - 600 грам
- Рослинна олія - 0, 5 чайних ложки (змастити чашу)
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Спеції для риби - 3 щіпки
1. В першу чергу рибу необхідно почистити. Потім промиваємо її і нарізаємо на шматки. Можна працювати на файл, а можна нарізати на стейки.
2. Підготовлені шматки риби солимо і посипаємо спеціями для риби. Якщо спецій не виявилося - не біда, можна посипати будь-якими вашими улюбленими травами.
3. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо в неї шматки сазана. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "випічка" і встановлюємо час 40 хвилин.
4. Хвилин через 20-25 відкриваємо кришку і перевертаємо рибу, заливаємо її вершками. Закриваємо кришку і чекаємо сигналу про закінчення процесу готування.
От і все, накривайте на стіл. До такої рибку підійде будь-який гарнір. Смачного!