Сазан в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Короп (та й будь-яка інша риба за цим рецептом) виходить смачним і соковитим. Фольга допомагає зберегти максимум смаку і корисних вітамінів в рибку при запіканні. Готуйте з задоволенням!
Короп - низькокалорійна риба з смачним солодкуватим м'ясом. Додайте до нього улюблені спеції і запікайте в фользі, це самий простий і швидкий варіант, як приготувати сазана в фользі в духовці. Блюдо гідно навіть святкового столу!
- Короп - 2 кілограма
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, естрада)
- Корінь імбиру - 1 частина(1 см)
Чистий, попатраєте рибу, видаліть у неї плавники і голову. Посоліть і поперчіть за смаком.
Покладіть тушку сазана на фольгу. Всередину риби додайте гілочки зелені і нарізаний скибочками корінь імбиру. Додайте вершкове масло.
Запікайте рибу в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Потім акуратно розкрийте фольгу, щоб не витік рибний бульйон, і запікайте ще 5 хвилин.
Подавайте готову страву гарячим, зі свіжими томатами і зеленню. Смачного!