Рецепт Сазан в фользі в духовці фото

Сазан в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Короп
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Короп (та й будь-яка інша риба за цим рецептом) виходить смачним і соковитим. Фольга допомагає зберегти максимум смаку і корисних вітамінів в рибку при запіканні. Готуйте з задоволенням!

Опис приготування:

Короп - низькокалорійна риба з смачним солодкуватим м'ясом. Додайте до нього улюблені спеції і запікайте в фользі, це самий простий і швидкий варіант, як приготувати сазана в фользі в духовці. Блюдо гідно навіть святкового столу!

  • Короп - 2 кілограма
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, естрада)
  • Корінь імбиру - 1 частина(1 см)
сазан в фользі в духовці - фото крок 1
Чистий, попатраєте рибу, видаліть у неї плавники і голову. Посоліть і поперчіть за смаком.
сазан в фользі в духовці - фото крок 2
Покладіть тушку сазана на фольгу. Всередину риби додайте гілочки зелені і нарізаний скибочками корінь імбиру. Додайте вершкове масло.
сазан в фользі в духовці - фото крок 3
Запікайте рибу в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Потім акуратно розкрийте фольгу, щоб не витік рибний бульйон, і запікайте ще 5 хвилин.
сазан в фользі в духовці - фото крок 4
Подавайте готову страву гарячим, зі свіжими томатами і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти