Самогон з меду
(покроковий рецепт з фото)
При хвороби і поганому настрої - 50 грам самогону з меду прибере всі недуги! А домашній самогон в два рази корисніше і смачніше. Готуємо за рецептом самогону з меду міцний алкогольний напій!
Відразу хочу відзначити, що для самогону треба приготувати брагу. Ось якраз брага на меді і буде. Для її приготування заздалегідь підготуйте ємність більшу з гідрозатворів і всі необхідні інгредієнти. Щоб брага була придатна для приготування самогону, вона повинна бродити довго, щоб в ній з'явився спирт. До речі, якщо змусити брагу бродити швидко - вийде брага придатна для пиття.
- Мед - 300 грам
- Вода - 2 L
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Хміль - 5 грам
- Спеції - За смаком
У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і додайте мед.
Мед повинен бути натуральним, інакше ефекту не буде.
Дерев'яною ложкою добре перемішайте, щоб мед повністю розчинився.
Коли піна на поверхні перестане з'являтися, додати в воду хміль і прянощі - мускатний горіх і корицю. Зняти гарячу суміш з вогню, накрити кришкою і залишити для охолодження до 29-30 градусів. До речі, хміль краще брати в аптеці або можна на базарі.
Поки основа для приготування самогону з меду остигає, в невеликій кількості теплої води розведіть чайну ложку дріжджів і залиште для початку бродіння.
Коли суміш води з медом, хмелем і прянощами охолоне приблизно до 30 градусів, додати в неї підійшли дріжджі, перемішати і поставити в тепле місце для бродіння.
Коли суміш води з медом, хмелем і прянощами охолоне приблизно до 30 градусів, додати в неї підійшли дріжджі, перемішати і поставити в тепле місце для бродіння.
Через тиждень брага буде готова, щоб її використовувати для перегонки самогону, про що докладніше ви можете прочитати на сайті.
Ось так можна вдома приготувати самогон з меду. Смачного!