Рецепт Сало в банку фото

Сало в банку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Мій чоловік ніколи не відязикаться від шматочка пряного сала на шматочку хліба. Звичайно, готовий шматок м'яса можна купити в магазині, але домашнє, засолене самостійно набагато смачніше. Перевірте самі!

Опис приготування:

Вам точно знадобиться дізнатися рецепт того, як приготувати сало в банку, якщо любите подібні закуски. Тільки врахуйте, що страви треба настоятися в холодильнику пару днів, тому підготуйте все заздалегідь. Ви спробуєте ніжне, в міру солоне і пряне сало, яке може зберігатися довгий час.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 120 грам
  • Вода кип'ячена - 400 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
сало в банку - фото крок 1
Сало кілька разів промийте під холодною водою.
сало в банку - фото крок 2
Потім наріжте сало великими брусками.
сало в банку - фото крок 3
У промиту банку залийте воду. Додайте сіль і добре перемішайте.
сало в банку - фото крок 4
Chesnok чистий, а потім пропустіть його через чеснокодавку.
сало в банку - фото крок 5
До води додайте перець і часник. Ще раз все перемішайте.
сало в банку - фото крок 6
Переложите сало в банку. Залиште її при кімнатній температурі на 2 дня.
сало в банку - фото крок 7
А потім приберіть в холодильник під кришку ще на 3-4 дня. Приємною дегустації!

Схожі рецепти