Сало в банку
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік ніколи не відязикаться від шматочка пряного сала на шматочку хліба. Звичайно, готовий шматок м'яса можна купити в магазині, але домашнє, засолене самостійно набагато смачніше. Перевірте самі!
Вам точно знадобиться дізнатися рецепт того, як приготувати сало в банку, якщо любите подібні закуски. Тільки врахуйте, що страви треба настоятися в холодильнику пару днів, тому підготуйте все заздалегідь. Ви спробуєте ніжне, в міру солоне і пряне сало, яке може зберігатися довгий час.
- Сало - 1 кілограм
- Сіль - 120 грам
- Вода кип'ячена - 400 мілілітрів
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Сало кілька разів промийте під холодною водою.
Потім наріжте сало великими брусками.
У промиту банку залийте воду. Додайте сіль і добре перемішайте.
Chesnok чистий, а потім пропустіть його через чеснокодавку.
До води додайте перець і часник. Ще раз все перемішайте.
Переложите сало в банку. Залиште її при кімнатній температурі на 2 дня.
А потім приберіть в холодильник під кришку ще на 3-4 дня. Приємною дегустації!