Рецепт Сало в банку фото

Сало в банку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Мій чоловік ніколи не відязикаться від шматочка пряного сала на шматочку хліба. Звичайно, готовий шматок м'яса можна купити в магазині, але домашнє, засолене самостійно набагато смачніше. Перевірте самі!

Вам точно знадобиться дізнатися рецепт того, як приготувати сало в банку, якщо любите подібні закуски. Тільки врахуйте, що страви треба настоятися в холодильнику пару днів, тому підготуйте все заздалегідь. Ви спробуєте ніжне, в міру солоне і пряне сало, яке може зберігатися довгий час.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 120 грам
  • Вода кип'ячена - 400 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
сало в банку - фото крок 1
Сало кілька разів промийте під холодною водою.
сало в банку - фото крок 2
Потім наріжте сало великими брусками.
сало в банку - фото крок 3
У промиту банку залийте воду. Додайте сіль і добре перемішайте.
сало в банку - фото крок 4
Chesnok чистий, а потім пропустіть його через чеснокодавку.
сало в банку - фото крок 5
До води додайте перець і часник. Ще раз все перемішайте.
сало в банку - фото крок 6
Переложите сало в банку. Залиште її при кімнатній температурі на 2 дня.
сало в банку - фото крок 7
А потім приберіть в холодильник під кришку ще на 3-4 дня. Приємною дегустації!

Схожі рецепти