Рецепт Сало по-домашньому (простий рецепт) фото

Сало по-домашньому (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Привіт всім любителям холодних закусок! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сало по-домашньому за дуже простим рецептом. Пряне, ароматне, пряність до смаку. Zaintrigovanи? приступимо!

Опис приготування:

Відмінний варіант закуски, яка підійде і на повсякденний, і на святковий стіл. Особливо добре сало підійде в якості закуски до міцних напоїв. Подавати його потрібно з часником, чорним хлібом і гірчицею. Насолоджуйтесь!

  • Сало - 1, 5 кілограма
  • Сіль велика - 6 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - 4-5 Ст. Ложок
  • Голівка часнику - 6 штук
сало по-домашньому (простий рецепт) - фото крок 1
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Беремо хороший свіже сало рожевого або білого кольору. Гарне сало стане основою для гарної закуски.
сало по-домашньому (простий рецепт) - фото крок 2
Промиваємо і обсушуємо сало. Нарізаємо його пластами в 5-6 см. Часник, тим часом, очищаємо, нарізаємо. Робимо в салі кілька отворів і закладаємо в них часник.
сало по-домашньому (простий рецепт) - фото крок 3
Змішуємо кухонна сіль з чорним перчиком до однорідності. Натираємо цією сумішшю кожен шматочок сала з усіх боків. Якщо залишився часник, то пропускаємо його через чеснокодавку і рівномірно розподіляємо по всьому шматочках.
сало по-домашньому (простий рецепт) - фото крок 4
Накриваємо сало кришкою і ставимо його під гніт. Перша доба солимо сало при кімнатній температурі, інші три - в холоді, але не на морозі! через 3-4 дня сало буде готово, смачного!

Схожі рецепти