Сальтисон в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не відмовляєтеся від використання субпродуктів, то дуже рекомендую вам на замітку цей класний варіант, як приготувати сальтисон в домашніх умовах з часником і ароматними спеціями.
Кількість інгредієнтів, які ми будемо використовувати, зазначено приблизну. Ви завжди можете збільшити або зменшити щось. З усіх цих субпродуктів у вас вийде два сальтисона. Спеції, до речі, Ви можете взяти абсолютно будь-які, які вам до душі. Після варіння обов'язково запечіть сальтисон, тоді він буде справді приголомшливим.
- Свиняча печінка - 1.5 кілограма
- Свинячий язик - 1.5 кілограма
- Свиняче серце - 1.5 кілограма
- Свиняча голова - 1.5 кілограма
- Свинячий шлунок - 2 штуки
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Голівка часнику - 2-3 штук
1. Ось такий набір інгредієнтів у нас буде в роботі. Шлунок вимийте, почистіть акуратно і залиште вимочувати в солоній воді годин на 5.
2. Вимийте печінку, очистіть від плівок і наріжте ось такими середніми шматочками.
3. Те ж стосується і мов.
4. Слідом очистіть і наріжте серця.
5. Подрібніть свиняче рило.
6. У ступку відправте перець горошком і коріандр. Додайте трохи солі і подрібніть все.
7. Очистіть і подрібніть часник. Додайте спеції і все перемішайте. Зручно робити це в блендері.
8. Викладіть спеції з часником в субпродукти і все як слід перемішайте.
9. Промийте добре шлунки. Виверніть, щоб внутрішня його сторона була зовні, і заповнити subproduktami.
10. Зашийте щільними нитками.
11. У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Можна додати цибулину і спеції для аромату. Після закипання викладіть шлунок і варіть на дуже повільному вогні пару годин.
12. Залиште шлунку в воді до повного охолодження (зручно робити це в ніч). Після акуратно дістаньте і зніміть верхню плівку з шлунка. Вона знімається дуже легко.
13. Після відправте Сальтісони в духовку і запікайте при температурі 170 градусів близько 1-1.5 годин до рум'яної скоринки.