Рецепт Сальтисон в домашніх умовах фото

Сальтисон в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Печінка, Свиняча печінка, Серце
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю

Якщо ви не відмовляєтеся від використання субпродуктів, то дуже рекомендую вам на замітку цей класний варіант, як приготувати сальтисон в домашніх умовах з часником і ароматними спеціями.

Кількість інгредієнтів, які ми будемо використовувати, зазначено приблизну. Ви завжди можете збільшити або зменшити щось. З усіх цих субпродуктів у вас вийде два сальтисона. Спеції, до речі, Ви можете взяти абсолютно будь-які, які вам до душі. Після варіння обов'язково запечіть сальтисон, тоді він буде справді приголомшливим.

  • Свиняча печінка - 1.5 кілограма
  • Свинячий язик - 1.5 кілограма
  • Свиняче серце - 1.5 кілограма
  • Свиняча голова - 1.5 кілограма
  • Свинячий шлунок - 2 штуки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Голівка часнику - 2-3 штук
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів у нас буде в роботі. Шлунок вимийте, почистіть акуратно і залиште вимочувати в солоній воді годин на 5.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 2
2. Вимийте печінку, очистіть від плівок і наріжте ось такими середніми шматочками.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 3
3. Те ж стосується і мов.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 4
4. Слідом очистіть і наріжте серця.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 5
5. Подрібніть свиняче рило.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 6
6. У ступку відправте перець горошком і коріандр. Додайте трохи солі і подрібніть все.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 7
7. Очистіть і подрібніть часник. Додайте спеції і все перемішайте. Зручно робити це в блендері.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 8
8. Викладіть спеції з часником в субпродукти і все як слід перемішайте.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 9
9. Промийте добре шлунки. Виверніть, щоб внутрішня його сторона була зовні, і заповнити subproduktami.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 10
10. Зашийте щільними нитками.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 11
11. У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Можна додати цибулину і спеції для аромату. Після закипання викладіть шлунок і варіть на дуже повільному вогні пару годин.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 12
12. Залиште шлунку в воді до повного охолодження (зручно робити це в ніч). Після акуратно дістаньте і зніміть верхню плівку з шлунка. Вона знімається дуже легко.
сальтисон в домашніх умовах - фото крок 13
13. Після відправте Сальтісони в духовку і запікайте при температурі 170 градусів близько 1-1.5 годин до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти