Салат зі свинини з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите ситні салати з м'ясом? тоді подивіться, як приготувати салат м'ясний зі свининою. Для нього не потрібно багато інгредієнтів. Все доступно і просто. Обов'язково спробуйте приготувати!
За бажанням в цей салат можна додати відварені яйця, вони досить добре поєднуються з іншими компонентами, особливо з консервованим горошком.
Цей салат виходить досить ситним, тому його цілком можна подавати як самостійне блюдо. Спробуйте!
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука (велика)
- Солоний огірок - 1 штука
- Зелений горошок консервований - 200 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 2 штуки
Для початку потрібно відварити свинину до готовності. У воду покладіть лавровий лист і зваріть м'ясо.
Поки вариться свинина, наріжте моркву тонкою соломкою, а цибуля - невеликим кубиком або півкільцями. Обсмажте ці овочі на рослинному маслі до м'якості. Солоний огірок наріжте соломкою.
Готове м'ясо потрібно остудити, а потім нарізати його тонкою соломкою. Все ігредіенти ріжуться соломкою, щоб салат виглядати красиво. Злийте рідину з консервованого горошку.
З'єднайте всі ігредіенти в мисці, посоліть і поперчіть за смаком, додайте майонез і добре перемішайте. Все готово, можна пробовать7