Салат з яловичиною та кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і дуже смачний салат з яловичиною. Склад простий, а приготування не забере багато часу. Спробуйте!
Приготувати салат з яловичиною і кукурудзою можна збираючи в кільці для приготування салатів, причому як порційно, так і на загальному блюді. Я пропоную подати салат в креманках. І для повсякденного столу, і для будь-якого святкового, такий салат підійде як не можна до речі. Ніжний, смачний і апетитний, він неодмінно сподобається всім!
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Кукурудза - 0, 5 склянки
- Картопля - 2 штуки (варений в мундирі)
- Морква - 1 штука (варена)
- Яйця - 2 штуки (варені)
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Заздалегідь відварити в підсоленій воді яловичину до готовності. Зваріть круто яйця, відваріть моркву і картоплю в мундирі.
Яловичину подрібніть ножем. Картоплю і моркву натріть на тертці (я використовувала корейську, але можна і звичайну з великими отворами). Яйця очистіть і натріть на дрібній тертці.
Кожен шар змащуємо майонезом і подсаливаем за смаком. Першим шаром покладіть терту картоплю.
Потім рівномірно розподіліть яловичину.
Зверху покладіть консервовану кукурудзу.
Потім йде шар моркви.
І останнім шаром покладіть терті яйця. Зробіть зверху сіточку з майонезу. Салат з яловичиною та кукурудзою готовий.
Смачного!