Салат з яловичиною та гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з яловичиною та гранатом - справжньою окрасою святкового столу. Виглядає салат просто приголомшливо і всі хочуть його спробувати. Для салату потрібно обов'язково знайти гранати з ніжними кісточками.
Салат з яловичиною та гранатом обов'язково робіть напередодні події, до речі, це дуже зручно, якщо ви самі готуєте застілля. Салат повинен просочитися не менше чотирьох годин. Якщо ви ще не робили такий салат, то обов'язково спробуйте! Яловичину можна замінити свининою, куркою або індичкою. Майонез можна також приготувати самим, якщо ви намагаєтеся уникати магазинного майонезу. Але, я думаю, іноді можна і згрішити! Купуйте найкращий продукт і успіх вам забезпечений! Успіхів і приємного апетиту!
- Відварна яловичина - 5 штук
- Варена картопля - 5 штук (середній)
- Буряк - 3 штуки (середня)
- Лук білий - 1-2 штук
- Майонез - 1, 5 грами
- Оцет, сіль, цукор - За смаком
Цибулю порізати півкільцями і додати по ст. Ложці цукру і солі. Наполовину залити оцтом і до верху лука додати окріп. Залишити маринуватися на годину.
Буряк натріть на тертці, гранатовий чиста, яловичину і картопля тонко поріжте.
У салатник викладаємо м'ясо і покриваємо майонезом.
На м'ясо укладаємо цибулю, кожен шар покриваємо майонезом.
Потім шар картоплі з майонезом, а на неї викладаємо буряк.
Верх салату прикрашаємо зернами граната.
Смачного!