Салат з гранатом і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Після того як ви дізнаєтеся з цього рецепта, як приготувати салат з гранатом і яловичиною, ви будете готувати його досить часто. Цей салат, Крім того, що дуже ситний і смачний, дуже корисний.
У цьому салаті всього два основних інгредієнта: яловичина і гранат. Але з'єднавши ці інгредієнти разом з легкої, ароматної і корисною заправкою, ви отримаєте приголомшливо смачний і корисний салат. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям і намагаєтеся правильно харчуватися, цей салат саме для вас.
- Яловичина варена - 400-500 грам
- Гранат - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Грецький йогурт - 150 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Суміш перців мелена - 1-2 Щепоток
- Орегано - 1 щіпка
Чистить і Мельк narezhem цибулю. Потім обдаємо його окропом і викладаємо в невелику миску. Додаємо цукор і оцет, доллємо трохи води, щоб лук був занурений в отриманий маринад. Ми залишаємо хвилин на 30.
Приготуємо заправку для салату. В грецький йогурт додамо сіль, перець, орегано. Дрібно наріжемо частина зелені кінзи і додамо її до інших компонентів заправки.
Добре розмішати заправку, щоб розчинилася сіль.
Очистимо гранат.
Нарізаємо невеликими шматочками яловичину.
Перекладаємо м'ясо в миску. Туди ж відправляємо дрібно нарізану залишилася кінзу.
Лук віджимаємо від рідини і разом з зернами граната додаємо до яловичини.
Перемішуємо, додамо заправку і ще раз перемішати.
Красиво формуємо салат, прикрашаємо зернами граната і подаємо до столу.