Салат з яблуком і морквою шарами
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Соковитий і апетитний салат з яблука і моркви можна приготувати за лічені хвилини, подаючи його на перекус, обід або вечерю. Блюдо виходить смачним і легким, його оцінять ті, хто дотримується дієти!
Такий мікс з інгредієнтів у вигляді салату обов'язково сподобається тим, хто любить поєднувати різні смаки в одній страві. Щоб салат не вийшов сухуватим на смак, кожен шар обов'язково промазуйте майонезом будь-якої жирності або наносите майонезну сітку. Соус сметаною не замінюйте, так як вона потече і блюдо буде мати непривабливий вигляд.
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука (відварне)
- Сир твердий - 60 грам
- Сіль - 3 щіпки
- Майонез - 3 чайних ложки
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки

Підготуйте інгредієнти.

Очистіть відварене куряче яйце від шкаралупи, промийте у воді. Натріть на тертці з дрібними отворами. Очистіть моркву і яблуко від шкірки, промийте і так само натріть. Подрібніть твердий сир. Збризніть лимонним соком яблучну нарізку.

За допомогою кулінарного кільця або квадрата зберіть салат. Першим шаром можна розмістити маринована цибуля, якщо любите такий інгредієнт в салаті. Потім викладіть натерте яблуко і на нього нанесіть майонезну сітку, злегка присолити масу.

Далі - шар подрібненого вареного яйця, трохи солі і знову майонезну сітку.

Потім шар натертої моркви, сіль і майонезну сітку.

Завершуючи формування рецепта, викладіть шар тертого твердого сиру.

Видаліть кулінарну форму, прикрасьте блюдо по своєму смаку і відразу ж подайте до столу.