Салат з буряком, яблуком і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Веганські страви
, Рецепти для схуднення
, Роздільне харчування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.
Один з найбільш корисних салатів, який можна готувати цілий рік. Інгредієнти доступні, смак чудовий, рецепт простий. Подати можна до страв з круп і картоплі або доповнити м'ясне блюдо.
Опис приготування:
Для салату вибираємо соковите яблуко і смачні соковиті овочі, від цього залежить смак готового блюда. Заправку можна коригувати, додаючи зелень або перець за смаком.
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Буряк трьом на тертці і висипаємо в піалу.
Додаємо терту моркву.
Яблуко чистим, трьом на тертці і додаємо в салат.
Поливаємо соком лимона і оливковою олією.
Додаємо подрібнений часник і сіль. Все перемішуємо. Можна використовувати зубчики часнику, а навесні брати стебла молодого часнику.
Салат з буряком, яблуком і морквою готовий. Їжте на здоров "я.