Рецепт Мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою фото

Мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Овочі , Фрукти , Яблука , Морква , Цільнозернове борошно
На полуденок
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Випічка з цільнозерновий борошна набагато корисніше, це відомо всім. Тому пропоную приготувати смачні ароматні маффіни з морквою і яблуком і без вершкового масла. Готуємо просто, легко і швидко!

Опис приготування:

Спекти такі мафіни не складе особливих труднощів, повірте. Процес підготовки тесту дуже простий, та й печуться вони досить швидко. На подив м'які і соковиті від пропечених шматочків яблук, з хрусткими насінням ... Такі мафіни сподобаються всім. А щоб зробити корочку ще більш хрусткою, можна збільшити кількість цукру, яким ми посипаємо маффіни перед випічкою. Готуємо!

  • Пшеничне борошно - 150 грам (цільнозерновий)
  • Яблуко - 1 штука (середнього розміру)
  • Морква - 1 штука (середнього розміру)
  • Яйця - 2 штуки
  • Коричневий цукор - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Насіння - 1 Ст. Ложка
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйця, додамо до них рослинне масло без запаху.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 2
2. І віночком збиваємо-перемішуємо до однорідності.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 3
3. Морквину очистимо і натремо на крупній тертці. Відправляємо морква в яєчно-масляну суміш.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 4
4. Яблуко очистимо від серцевини і, якщо шкірка жорстка, очистимо і її. Нарізаємо яблуко кубиками приблизно 1 з 1 см.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 5
5. Додамо яблука до морквині і яєчної суміші, перемішаємо.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 6
6. Змішаємо цельнозерновую борошно з 3-ма столовими ложками цукру, розпушувачем, сіллю і корицею.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 7
7. Додамо суміш сухих інгредієнтів до морквині з яблуком і яйцями. Швидко перемішуємо тісто.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 8
8. І розкладаємо у формочки для запікання. Краще скористатися паперовими формочками. Тісто викладаємо практично до верху форми. У мене вийшло 10 штук.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 9
9. І тепер кожен майбутній маффин посипаємо насінням і цукром, що залишився.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 10
10. Випікаємо в розігрітій до 190-200 градусів духовці хвилин 25.
мафіни з цільнозерновий борошна з яблуком і морквою - фото крок 11
11. Смачно!

Схожі рецепти