Салат з відвареної квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з відвареною квасолею. Це смачне і ситне, але в той же час цікаве блюдо можна і на святковий стіл подати, настільки воно оригінальне!
Хочу з вами поділитися своїм відкриттям. Розповім, як приготувати салат з відвареною квасолею: смачний, ситний і просто-таки чудовий! Вам обов'язково сподобається, рекомендую! До речі, його можна подавати і теплим, в зиязик пору року буде дуже актуально!
- Квасоля - 150 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 1 За смаком (для заправки)
- Спеції - 1 За смаком
1. Курку і квасоля, якщо вона у вас сира, відваріть до готовності і остудіть. Курку измельчим, квасоля залишимо цілою. Все змішуємо в салатниці.
2. Додамо корейську моркву.
3. А також сир. Перемішаємо.
4. Додамо сметану і спеції на свій розсуд, перемішаємо - і салат можна подавати до столу!