Рецепт Салат з відвареної квасолею фото

Салат з відвареної квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з відвареною квасолею. Це смачне і ситне, але в той же час цікаве блюдо можна і на святковий стіл подати, настільки воно оригінальне!

Опис приготування:

Хочу з вами поділитися своїм відкриттям. Розповім, як приготувати салат з відвареною квасолею: смачний, ситний і просто-таки чудовий! Вам обов'язково сподобається, рекомендую! До речі, його можна подавати і теплим, в зиязик пору року буде дуже актуально!

  • Квасоля - 150 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Крем - 1 За смаком (для заправки)
  • Спеції - 1 За смаком
салат з відвареної квасолею - фото крок 1
1. Курку і квасоля, якщо вона у вас сира, відваріть до готовності і остудіть. Курку измельчим, квасоля залишимо цілою. Все змішуємо в салатниці.
салат з відвареної квасолею - фото крок 2
2. Додамо корейську моркву.
салат з відвареної квасолею - фото крок 3
3. А також сир. Перемішаємо.
салат з відвареної квасолею - фото крок 4
4. Додамо сметану і спеції на свій розсуд, перемішаємо - і салат можна подавати до столу!

Схожі рецепти