Салат з квасолею відвареної
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат з квасолею відвареної так, щоб його з'їли з великим задоволенням? Наш рецепт розповідає про це, ситний і дуже смачний салатик готуємо разом!
Квасоля є дуже поживним бобом, напевно багато хто це помічали. Якщо з неї приготувати салат, то він буде дуже поживним і з легкістю замінить вам другу страву на обід. Рецепт салату з квасолею відвареної з фото дивіться нижче.
- Квасоля - 400 грам
- Консервована кукурудза - 300 грам
- Мариновані огірки - 3 штуки
- Печериці свіжі - 400 грам
- Сухарики - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 30 грам
- Майонез, сіль, перець - За смаком
Цікавий рецепт приготування салату з квасолею відвареної готовий до приготування! приступимо!
1. Попередньо замочуємо квасолю на кілька годин, можна це зробити на ніч, щоб приготування не було настільки втомливим в подальшому. Після чого відварюємо її до готовності хвилин 60-80 і відкидаємо на друшляк і промиваємо.
1. Попередньо замочуємо квасолю на кілька годин, можна це зробити на ніч, щоб приготування не було настільки втомливим в подальшому. Після чого відварюємо її до готовності хвилин 60-80 і відкидаємо на друшляк і промиваємо.
2. Очищений і промитий цибулю нарізаємо кубиками.
3. Гриби очищаємо, промиваємо, обсмажуємо з цибулею на сковороді з рослинним маслом, на середньому вогні близько 10-15 хвилин. Щоб грибочки не підгоріли, періодично їх помішувати.
4. Відкриваємо баночку з кукурудзою, сік виливаємо. У чашу висипаємо кукурузку.
5. Очищаємо часник і пропускаємо через чеснокодавку.
6. Огірочки нарізаємо кубиками.
7. Додаємо в чашу до кукурудзи підготовлені інгредієнти: квасоля, гриби з цибулею, часник, мариновані огірочки, сухарики. Солимо, перчим, додаємо майонез.
8. Ретельно все перемішуємо. Смачний рецепт салату з квасолею відвареної готовий! Смачного!