Салат з відвареної фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Цей економний і простий рецепт салату з відвареної фореллю сподобається всім, хто шукає щось новеньке для подачі до святкового столу або ж для тих, хто жити не може без рибки! Смачно і корисно!
Цей рецепт приготування салату з відвареної фореллю, в принципі, з делікатесної страви цілком собі може перетворитися в салат для простого сімейного обіду, якщо ви дорогу форель замініть, скажімо, сьомгою. І ще один важливий момент, - огірки важливо до салату подавати вже перед самою подачею, адже вони здатні "розтопити" весь салат дуже швидко, тому відразу ж розкладати по тарілках! Смачного, сподіваюся, цей класичний рецепт салату з відвареної фореллю вам припаде до душі!
- Форель - 200 грам
- Мал - 200 грам
- Огірки мариновані - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Мал і яйця відварити, цибуля помиємо, а рибу позбавимо від кісток і теж відварити.
2. Коли яйця охолонуть, очищаємо їх і трьом на тертці або дрібно нарізаємо.
3. Рибу теж охолоджуємо і дрібно ріжемо.
4. Змішуємо всі в одній мисці. Дорізала свіжа цибуля і перемішаємо.
5. Уже перед подачею дорізала огірки дрібними кубиками.
6. Перемішаємо все компоненти. Солимо, перчим, додамо майонез на свій смак. Подаємо відразу, щоб салат не "стек" .