Салат «мімоза» з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Форель - рибка вибаглива. І щоб салат "мімоза" з фореллю вийшов особливим і смачним, я роблю спеціальний соус. І, до речі, додаю в салат маслини. Дуже смачно!
Якщо у вас зовсім свіжа форель, посоліть її з вечора і залиште в холодильнику. А на наступний день можете робити салат "мімоза" з фореллю. До речі, дуже смачний і вишуканий. Трохи відрізняється від традиційного рецепту тим, що готується з Малосолоне рибою, а не консервованої. І саме в цьому його родзинка!
Почнем з того, що вершкове масло, за годину до приготування, покладемо в морозилку.
1. Спочатку потрібно зварити яйця круто. На цій піде хвилин десять. Потім необхідно їх остудити під струменем холодної води.
2. Тепер робимо соус. Для цього ми скористаємося блендером. Збийте разом майонез, чищений зубчик часнику, зелень і свіжовичавлений сік лимона.
3. Яйця чисті і natiraem з tёrke.
4. Так само на крупній тертці натираємо твердий сир.
5. Малосолоне форель наріжте маленькими шматочками.
6. Підготуйте салатницю для "мімози", починаємо викладати шари.
7. Першим шаром будуть терті яйця. Викладіть і змастіть соусом.
8. Другий шар - тертий сир. Поперчіть і змастіть соусом.
10. Третій шар - маслини. Можна їх розділити навпіл або навіть на чверть. І змастити, звичайно, соусом.
10. Четвертий - Малосолоне форель. Теж змастіть.
11. Тепер дістаньте з морозильної камери вершкове масло, натріть на крупній тертці, посипте їм всю верхівку салату. Можете трохи полити лимонним соком.
Салат "мімоза" з фореллю готовий. Як вид, все просто. І вийшло дуже смачно! Смачного.
- Яйця - 5 штук
- Майонез - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Малосолоне форель - 200 грам
- Маслини - 100-150 грам
- Свіжа зелень - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 50 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Твердий сир - 200 грам
Почнем з того, що вершкове масло, за годину до приготування, покладемо в морозилку.
1. Спочатку потрібно зварити яйця круто. На цій піде хвилин десять. Потім необхідно їх остудити під струменем холодної води.
2. Тепер робимо соус. Для цього ми скористаємося блендером. Збийте разом майонез, чищений зубчик часнику, зелень і свіжовичавлений сік лимона.
3. Яйця чисті і natiraem з tёrke.
4. Так само на крупній тертці натираємо твердий сир.
5. Малосолоне форель наріжте маленькими шматочками.
6. Підготуйте салатницю для "мімози", починаємо викладати шари.
7. Першим шаром будуть терті яйця. Викладіть і змастіть соусом.
8. Другий шар - тертий сир. Поперчіть і змастіть соусом.
10. Третій шар - маслини. Можна їх розділити навпіл або навіть на чверть. І змастити, звичайно, соусом.
10. Четвертий - Малосолоне форель. Теж змастіть.
11. Тепер дістаньте з морозильної камери вершкове масло, натріть на крупній тертці, посипте їм всю верхівку салату. Можете трохи полити лимонним соком.
Салат "мімоза" з фореллю готовий. Як вид, все просто. І вийшло дуже смачно! Смачного.