Салат з копченої фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат з копченою фореллю в домашніх умовах готується швидко і просто, виходить смачним, до того ж, містить в собі всього лише 115 кілокалорія 100 грам! Так що і смачно, і не видужаєте!
Хочу вам розповісти, як зробити салат з копченою фореллю в домашніх умовах. Блюдо виходить ніжне і соковите одночасно, дуже приємно такий салат подавати тим, хто його ще не спробував, захоплене вираз обличчя, як то кажуть, безцінне!
- Форель копчена - 150 грам
- Огірки - 250 грам
- Зелень - 1 пучок (у мене асорті - Зелена цибуля, кріп і салат)
- Картопля - 1 штука
- Крем - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Нарізаємо огірки дрібною соломкою, а салат, петрушку і цибулю подрібнюємо. Складаємо все зелені інгредієнти в салатницю.
2. Картоплю ріжемо брусочками або соломкою, і обсмажити у фритюрі. Сюди ж - шматочки форелі. Заправимо сметаною і перемішаємо.
3. Салат готовий! Приємного вам апетиту!