Салат з вареною картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з вареною картоплею відмінно підходить для гарніру. Ви можете подати його до м'ясного або рибного блюда. Або у вигляді закуски.
Приготуйте салат з вареною картоплею до обіду. Він - дуже ситний і поживний. Добре піде і як самостійне блюдо для тих, хто особливо не зголоднів. "заморити черв'ячка" . Посоліть і поперчіть салат з вареною картоплею за смаком. Можете додати і інших спецій, які вам подобаються. Деякі так само додають зелень. Я ж часто використовую цей салат, як гарнір, тому намагаюся обмежувати кількість інгредієнтів. Бажаю вам приємного апетиту!
- Яйця - 2 штуки
- Картопля - 1 кілограм
- Майонез - 0, 5 склянки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Мелений чорний перець - 1 щіпка
- Селера - 0, 5 штуки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
Почистіть картоплю. Наріжте невеликими шматочками і поставте варитися. Посоліть воду при кипінні. Варіть картоплю близько 10 хвилин до готовності.
Так само поставте варитися яйця. На це піде теж хвилин 10. Яйця повинні бути зварені в круту. Дрібно нарубати червоний лук і селера. Полийте яблучним оцтом, поперчіть і добре перемішайте.
Варені яйця і картоплю наріжте дрібно.
Трохи остудіть яйця і картопля. Потім змішайте всі інгредієнти і подавайте до столу.