Салат з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Цей нескладний у приготуванні салат виручить будь-яку господарку в умовах гострого дефіциту часу, а результат - апетитне, просте, ситне блюдо на вашому столі.
Одночасно складний і простий салат з телятини буде готовий дуже швидко. Салат соковитий, смачний і дуже простий у приготуванні, але коли його їси, не зовсім уловлюєш склад. Салат сподобається чоловікам. Все зрозуміло і їсти м'ясо.
- Зеленая редька - 400-500 грам
- Телятина відварна - 400-500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком

Для приготування салату з телятини потрібно взяти зелену редьку або пастернак. Коренеплід натріть на тертці для корейської моркви.

Відварну телятину остудіть і наріжте тонко соломкою або кубиком. Для смаку не важливий вид нарізки, але естетичний вигляд салат повинен мати.

З'єднайте редьку і телятину.

Листя петрушки зірвіть з гілочок. Наріжте дрібненько. Використовуємо тільки листочки зелені. Не економте на собі. Стволики петрушки менш корисні і досить жорсткі.
На рослинному маслі обсмажте нарізаний кубиком цибулю. Додайте обсмажену цибулю в салат.
На рослинному маслі обсмажте нарізаний кубиком цибулю. Додайте обсмажену цибулю в салат.

Салат перемішайте. Заправте майонезом. Додайте мелений перець. Знову перемішайте. Подайте салат до столу.