Салат з сухариками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Хочете спробувати по-справжньому незвичайне блюдо? Пориньте з головою в італійську кухню і приготуйте салат з капусти"Лачінато" , волоських горіхів, родзинок, сиру"Пекоріно Романо" і сухариків.
Опис приготування:
До вашої уваги - рецепт приготування салату з сухариками і сиром. Постарайтеся готувати саме з тих інгредієнтів, які вказані вище. Смак салату залежить від сиру"Пекоріно Романо" і листової капусти"Лачінато" . Вдалого приготування!
- Горіхи волоські - 1/4 склянки
- Вино біле - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Капуста листова - 1 штука(Lachinato)
- Лимон - 1/2 штуки
- Cир"Пекоріно Романо" - 1/3 склянки (тертий)
- Сухарики - 1/3 склянки
- Ізюм - 1/3 склянки
Листову капусту промийте.
Тепер подрібніть і перекладіть в салатницю.
Підготуйте тертий сир, родзинки та волоські горіхи. Сухарики приготуйте заздалегідь, а потім подрібніть їх у блендері в крихту.
Засипаємо все сухі інгредієнти в салатницю. Додаємо часник, пропущений через прес. Для заправки салату змішуємо сік половини лимона з оливковою олією і білим вином. Заправляємо салат.
Смачного!