Салат з сиром квасолею і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний салат на подушці зі свіжого шпинату. Підготуємо часникові сухарики, будемо використовувати консервовану квасолю і твердий сир. Поєднання виходить чудове, спробуйте!
Для салату можна вибрати готові сухарики. Вони повинні бути пористими, щоб ввібрати масло і сік лимона. Але краще підготувати сухарики перед приготуванням салату і доповнити їх ароматом часнику. Такий салат можна приготувати на подушці зі шпинату, салату фризі або на звичайних салатних листках.
- Квасоля консервована - 200 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Сир твердий - 20-30 грам
- Скибочки сірого хліба - 2 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 За смаком
Підготуємо інгредієнти для салату.
Вибираємо пористий хліб і нарізаємо його шматочками. Кладемо на суху сковороду, додаємо нарізаний часник і підсушують протягом 5 хвилин.
Шпинат промиваємо, ріжемо і викладаємо на плоску тарілку.
Зливаємо з консервованої квасолі рідину і викладаємо на шпинат.
Додаємо тертий сир.
Готові сухарики охолоджуємо і викладаємо зверху.
Для заправки використовуємо оливкову олію і сік лимона. Посипаємо салат чорним перцем і, якщо потрібно, додаємо сіль.