Салат з шинкою, сиром
(покроковий рецепт з фото)
У вас не повинно залишитися ніяких сумнівів, яке зробити блюдо, якщо ви в холодильнику знайшли сир та м'ясні вироби. З цих продуктів придумано багато простих і ситних салатів. Я приведу вам приклад.
Я хочу розповісти вам, як приготувати салат з шинкою, сиром на основі пасти. Раніше я вже щось подібне готувала, і всім мої близьким, на диво, сподобалося. Тому вирішила поміняти деякі інгредієнти, щоб було ще ситніше. Виходить гарна альтернатива обридлої макаронів.
- Шинка - 170 грам
- Помідор - 110 грам
- Стручковий горох - 55 грам
- Горошок зелений - 0, 5 склянки
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука (частина стебла)
- Rikotta - 150 грам
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
- Luk-salotų - 1 штука
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Естрада, гілочка - 2 штуки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Макаронні вироби - 200 грам
Спочатку зробіть заправку. З'єднайте сир з гірчицею, подрібненим шалот, перцем, оцтом і сіллю. Перемішайте все в комбайні.
Потім влийте масло. Ще раз збийте. А потім додайте воду. Перемішайте до єдиної консистенції, додавши подрібнений естрагон.
Відваріть пасту в підсоленому окропі за інструкцією. Потім промийте її і остудіть.
Шинку наріжте невеликими кубиками.
Наріжте огірки, ріпчаста цибуля, порей і помідори. Додайте їх до пасти разом з двома видами горошку і шинкою. Можете додати ще дрібні шматочки цукіні.
Додайте в салат сирну заправку. Перемішайте і залиште на півгодини в холодильнику. Смачного!