Салат з «Роллтон»
(покроковий рецепт з фото)
Соковите блюдо з вермішелі швидкого приготування і сезонних овочів обов'язково буде вам до смаку. Тим, хто віддає перевагу м'ясу, можна порадити додати в блюдо копчену або молочну ковбасу.
Смачний овочевий салат з "роллтон" готується за лічені хвилини. Ви можете міксувати будь сезонні овочі між собою, тільки баклажани і кабачки потрібно попередньо відварити або обсмажити - їх не їдять в сирому вигляді. Замість майонезу ви можете використовувати сметану.
- Вермішель "роллтон" - 1 штука (пачка)
- Перець болгарський зелений - 1 штука
- Помідор - 1 штука (великий)
- Огірок - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука (невеликий)
- Майонез - 1 Ст. Ложка (будь-якої жирності)
- Сіль - 3 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Закип'ятіть воду в чайнику. Вермішель вийміть з пачки, розламати руками в миску або салатник, залийте окропом і накрийте ємність кришкою. Залиште на 5-6 хвилин для пропарювання.
Промийте помідор і огірки, зріжте з огірків хвостики, а з томата виріжте зелений держак. Наріжте великими шматочками, а огірки - кільцями або півкільцями в глибоку ємність.
Болгарський перець очистіть, промийте і наріжте скибочками. Очистіть цибулину і промийте, наріжте півкільцями або дрібними кубиками. Всипте обидві нарізки до решти інгредієнтів.
Злийте рідину з ємності з вермішеллю, викладіть її до овочів.
Додайте майонез будь-якої жирності, сіль і poperčite. Акуратно перемішайте.
Викладіть салат з "роллтон" на тарілку і подайте до столу, за бажанням його можна охолодити в холодильнику півгодини.