Рецепт Салат з рисом і шпротами фото

Салат з рисом і шпротами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Шпроти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Салат з рисом і шпротами - смачний, ситний і бюджетний салат, тому його можна приготувати до звичайного сімейного вечері, домочадці будуть дуже задоволені! Раджу до приготування!

Опис приготування:

Цей салат можна швидко приготувати на обід, коли хочеться перекусити чимось легким і смачним. У цьому салаті є все, що потрібно для повноцінного обіду - Мал, шпроти, яйця. З'єднуємо їх разом і отримуємо смачний салат. Мої рідні його дуже люблять за яскравий і насичений смак. А ви спробуєте?

  • Мал - 1/2 склянки
  • Шпроти - 1 банку
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
салат з рисом і шпротами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рис відварити в підсоленій воді до готовності.
салат з рисом і шпротами - фото крок 2
Цибулю дрібно наріжте.
салат з рисом і шпротами - фото крок 3
Лук обсмажте в олії до м'якості і прозорості.
салат з рисом і шпротами - фото крок 4
На дно плоскої тарілки викладіть тонким шаром рис.
салат з рисом і шпротами - фото крок 5
Обсмажену цибулю викладіть на рис.
салат з рисом і шпротами - фото крок 6
Шпроти розімніть вилкою до стану кашки і викладіть наступним шаром.
салат з рисом і шпротами - фото крок 7
Зверху покрийте сіточкою майонезу.
салат з рисом і шпротами - фото крок 8
Яйця розділіть на жовтки і білки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром на салат. Покрийте майонезом. Останній шар - жовтки, які необхідно розім'яти виделкою. Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти