Салат з рисом і шпротами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з рисом і шпротами - смачний, ситний і бюджетний салат, тому його можна приготувати до звичайного сімейного вечері, домочадці будуть дуже задоволені! Раджу до приготування!
Цей салат можна швидко приготувати на обід, коли хочеться перекусити чимось легким і смачним. У цьому салаті є все, що потрібно для повноцінного обіду - Мал, шпроти, яйця. З'єднуємо їх разом і отримуємо смачний салат. Мої рідні його дуже люблять за яскравий і насичений смак. А ви спробуєте?
- Мал - 1/2 склянки
- Шпроти - 1 банку
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рис відварити в підсоленій воді до готовності.
Цибулю дрібно наріжте.
Лук обсмажте в олії до м'якості і прозорості.
На дно плоскої тарілки викладіть тонким шаром рис.
Обсмажену цибулю викладіть на рис.
Шпроти розімніть вилкою до стану кашки і викладіть наступним шаром.
Зверху покрийте сіточкою майонезу.
Яйця розділіть на жовтки і білки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром на салат. Покрийте майонезом. Останній шар - жовтки, які необхідно розім'яти виделкою. Салат готовий. Смачного!