Салат з редиски
(покроковий рецепт з фото)
Сезонний салат з редиски - перший вісник насувається літа. У травні-місяці салат зі свіжої редиски хочеться їсти щодня - настільки організм за зиму скучив по стиглим сезонним овочам.
Хоч і продають нині редиску круглий рік, але найсмачніша вона пізньою весною і раннім літом. І, мабуть, салат з редиски - найпопулярніша страва з цього чудового овочу. Якщо у вас на дачній ділянці зійшла свіженька редиска, або на ринку стали продавати домашню редиску - ви просто зобов'язані хоча б пару раз приготувати салат з редиски для себе і своїх домашніх. Розповідаю, як це зробити. Рецепт салату з редиски неймовірно простий:
1. Беремо редиску, гарненько промиваємо. Зрізаємо корінець, нарізаємо редиску на тонкі кільця або полуколечкамі (якщо редиска велика).
2. Зелень миємо й дрібно рубаємо. Я зазвичай використовую зелену цибулю - він як раз виростає в той же час, що і редиска.
3. Змішуємо редиску, зелена цибуля і сметану в підходящої для цього салатниці. Солимо і перчимо до смаку.
Власне, от і все - простий салат з редиски готовий! Подавати можна негайно. Смачного!
- Rediska - 300 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелень свіжа - - За смаком
1. Беремо редиску, гарненько промиваємо. Зрізаємо корінець, нарізаємо редиску на тонкі кільця або полуколечкамі (якщо редиска велика).
2. Зелень миємо й дрібно рубаємо. Я зазвичай використовую зелену цибулю - він як раз виростає в той же час, що і редиска.
3. Змішуємо редиску, зелена цибуля і сметану в підходящої для цього салатниці. Солимо і перчимо до смаку.
Власне, от і все - простий салат з редиски готовий! Подавати можна негайно. Смачного!