Салат з пекінською капустою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Нескладне, досить швидке в приготуванні і ситне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Цей салатик чудово впишеться в ваше щоденне меню. Рекомендую його повторити в домашніх умовах!
Цей дивно ситний і смачний салат - імпровізація з того, що є під рукою. Якщо ви не любите квасоля, наприклад, можна замінити її кукурудзою. Цей варіант, як приготувати салат з пекінською капустою і сухариками, стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь, а також в ситуаціях, коли гості на порозі і потрібно їх нагодувати. Швидко, смачно і просто - відмінне поєднання, згодні?
- Капуста пекінська - 1 штука
- Консервована квасоля - 350 грам
- Сухарики - 100 грам
- Сир - 50 грам
- Часник - 2-5 зубчиків
- Сіль і майонез - За смаком
1. Пекінську капусту наріжте невеликими шматочками або наріжте дрібно.
2. Обсушити трохи консервовану квасолю.
3. Очистіть і пропустіть через прес (натріть на тертці) часник. Кількість часнику залежить від ваших смакових уподобань.
4. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику.
5. Додайте тертий сир.
6. Заправте за смаком майонезом і посоліть. Акуратно все перемішайте.
7. Безпосередньо перед подачею додайте сухарики. Можна використовувати як домашні, так і магазинні. Смачного!