Салат з пекінською капустою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього простого і смачного салату з яскравими інгредієнтами знадобиться вам для приготування обіду або вечері в звичайний день і для святкового столу. Блюдо виходить смачним, соковитим і ситним.
Смачний і свіжий, досить простий і ситний салат, який підійде для будь-якого випадку. Такий салат без особливого збитку для фігури прекрасно підійде і до вечері для прекрасних дам. Приготувати такий салат дуже легко, ви переконаєтеся в цьому, прочитавши і переглянувши цей рецепт, в якому розказано, як приготувати салат з пекінської капусти з шинкою.
- Капуста пекінська - 300-400 грам
- Шинка - 200 грам
- Фета - 100 грам
- Оливки - 150 грам
- Консервована мексиканська суміш - 200-250 грам (або 100 грам кукурудзи і горошку)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сухий базилік - 1-2 Щепоток
В першу чергу приготуємо заправку для салату. Змішаємо оливкова олія, лимонний сік, сіль, мелений перець і базилік. А тепер дрібно нашаткувати пекінську капусту.
Шинку нарізаємо кубиками.
Додаємо консервовану мексиканську суміш.
Сир нарізаємо кубиками, додаємо в салатник.
Оливки нарізаємо шайбочками. У мене оливки, фаршировані перцем. Відправляємо оливки в салатник і поливаємо заправкою.
Перемішуємо салат і подаємо до столу. Смачного!