Салат з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салатик виник сам по собі з наявних продуктів, а вийшло смачне і корисне блюдо. Спробуйте!
Обсмажте печінку, нашинкуйтекапусту, подрібніть зелень. Все перемішайте і заправте рослинним маслом. Готово!
- Печінка куряча - 300 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Зелень будь-яка - 1 пучок
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
Курячу печінку потрібно обсмажити на олії з усіх боків. Приготувати повністю, посолити і поперчити. Нарізати невеликими шматочками.
Капусту білокачанну тонко наріжте. Посипати спеціями, сіллю. Пам'ятайте руками й укласти в салатник до печінки.
Подрібніть зелень. Можна взяти будь-яку частину зелені. Якщо салат буде подаватися до обіду в будній день, то, напевно, краще виключити зелена цибуля. Нарізану зелень додайте в салатник.
Салат заправте рослинним маслом. Перемішайте. Подавайте до столу. Смачного!