Рецепт Салат з печінкою тріски фото

Салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Печінка тріски
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Цей простенький, досить швидкий в приготуванні, ситний, смачний і апетитний салатик стане відмінним варіантом на вечерю чи обід для всієї родини. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку.

Опис приготування:

Це дуже класний і нескладний варіант, як приготувати салат з печінкою тріски на швидку руку. Крім власне печінки, яйця і огірочка я пропоную додати ще відварену моркву. Вона надає не тільки смак, але і яскравий акцент салатик. Заправка тут явно зайва, якщо ви будете використовувати жир з консервів, але при бажанні можна використовувати майонез або сметану, наприклад.

  • Печінка тріски - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Морква відварна - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат з печінкою тріски - фото крок 1
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів вам потрібно. Відваріть попередньо яйце і морква.
салат з печінкою тріски - фото крок 2
2. Очистіть яйця, морква, вимийте огірочок і все наріжте невеликими кубиками. Викладіть в глибокий салатник.
салат з печінкою тріски - фото крок 3
3. Вимийте, обсушити свіжу зелень і дрібно наріжте.
салат з печінкою тріски - фото крок 4
4. Наріжте середніми або великими шматочками печінку, акуратно перекладіть до решти інгредієнтів.
салат з печінкою тріски - фото крок 5
5. Все акуратно перемішайте. Додайте за смаком сіль і перець, влийте жир з печінки. От і все, блюдо готове до подачі. Смачного!

Схожі рецепти