Салат з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Цей простенький, досить швидкий в приготуванні, ситний, смачний і апетитний салатик стане відмінним варіантом на вечерю чи обід для всієї родини. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку.
Це дуже класний і нескладний варіант, як приготувати салат з печінкою тріски на швидку руку. Крім власне печінки, яйця і огірочка я пропоную додати ще відварену моркву. Вона надає не тільки смак, але і яскравий акцент салатик. Заправка тут явно зайва, якщо ви будете використовувати жир з консервів, але при бажанні можна використовувати майонез або сметану, наприклад.
- Печінка тріски - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Морква відварна - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів вам потрібно. Відваріть попередньо яйце і морква.

2. Очистіть яйця, морква, вимийте огірочок і все наріжте невеликими кубиками. Викладіть в глибокий салатник.

3. Вимийте, обсушити свіжу зелень і дрібно наріжте.

4. Наріжте середніми або великими шматочками печінку, акуратно перекладіть до решти інгредієнтів.

5. Все акуратно перемішайте. Додайте за смаком сіль і перець, влийте жир з печінки. От і все, блюдо готове до подачі. Смачного!