Салат з печінкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Смачний салатик, який підійде і до обіднього столу, і на свято.
Опис приготування:
Печінка, яйця і картопля треба відварити. Потім всі інгредієнти подрібнюємо і заправляємо майонезом або сметаною. Приємного!
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Яйце куряче відварене - 3 штуки
- Зелень - За смаком
- Печінка куряча - 300 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Твердий сир - 100 грам
- Горошок зелений - 1 штука (банку)
Відваріть курячу печінку. Наріжте дрібно. Відварну картоплю очистити і нарізати кубиком. Подрібніть зелень.
Відварені яйця нарізати кубиком.
Консервований горошок (без рідини) додайте в салатник.
Наріжте кубиком сир. Заправте салат сметаною. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте салат і подайте до столу.
Смачного. Звичайно, салат смачніше, якщо трохи постоїть у холодильнику і охолоне.