Рецепт Салат з печінкою «Єрмак» фото

Салат з печінкою «Єрмак»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.

Для святкового столу або ситного обіду і вечері пропоную зробити неймовірно апетитний, досить оригінальний і корисний салат з печінкою"Єрмак" в домашніх умовах.

Опис приготування:

Варіантів різних салатиків існує чимало, проте субпродукти досить рідко присутні в них. І дуже даремно! Перед вами відмінний простий рецепт салату з печінкою"Єрмак" . Спробуйте приготувати його і ви зрозумієте, що він однозначно заслуговує на увагу.

  • Печінка - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Огірки солені - 1-3 штук
  • Яйце - 3-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 За смаком
салат з печінкою
1. Печінка для цього салату можна використовувати будь-яку, яка є в холодильнику. Свинячу попередньо краще вимочити трохи в молоці, щоб прибрати гірчинку. На сковороду налити трохи олії і викласти туди нарізаний дрібними кубиками цибулю. Поки смажиться до прозорості цибулю, вимити і очистити печінку. Додати на сковороду і обсмажити до готовності, посолити і поперчити за смаком. Остудити трохи і викласти в салатник.
салат з печінкою
2. В рецепт приготування салату з печінкою"Єрмак" можна використовувати як сиру, так і обсмажену трохи морква. Яйця відварити круто і натерти на тертці. Огірочки нарізати дрібними кубиками.
салат з печінкою
3. Огірки викласти другим шаром на печінку.
салат з печінкою
4. Потім розподілити яйця і при бажанні додати дрібку солі.
салат з печінкою
5. Змастити невеликою кількістю майонезу і щільно притиснути ложкою, щоб салат з печінкою"Єрмак" в домашніх умовах мав естетичний вигляд.
салат з печінкою
6. Верхнім шаром буде морква, яку викласти зверху майонезу.
салат з печінкою
7. Морква можна підсолити за смаком, додати трохи свіжої зелені для прикраси і залишити салат приблизно на годинку, щоб він трохи просочився.

Схожі рецепти